20 april 2017

Renar

Allmänt


Renar är så otroligt vackra och söta på samma gång. Jag har faktiskt inte sett någon flock renar denna vintern, bara deras fotspår. En mörk kväll såg jag däremot trettio kronhjortar som jag misstog för renar, som jag sedan upptäckte nästa dag när jag såg dem på samma ställe en gång till. Jag gissar väl att renarna är längre in i landet, eftersom jag ändå bor ganska nära fjällen där de bor på sommaren. Dessa var de första! Jag blir helt kär när jag ser dem. Speciellt den sista som hela tiden stod blickstilla och tittade in i kameran. Den kanske var ung och inte så van vid människor?

19 april 2017

Kvällsmys

Allmänt


Såhär ligger jag och missen varje kväll framför TV;n... hon är den finaste katten i hela världen!

18 april 2017

Vårvinter i fjällen

Foto

 
För några veckor sedan när min efterlängtade drönare kom fram så hade nästan all snö smält hemma hos mig. Jag ville inget annat än att få filma det snötäckta landskapet vi haft här oss nästan hela vintern, och önskade mig så hårt jag bara kunde om några sista dagar vinter. Bara några dagar senare föll återigen de vita flingorna från himmelen, och jag var överlycklig. Jag fick uppleva vintern igen ändå! Så jag gav mig ut och åkte skidor, filmade och fotade flera dagar i rad. Nu sitter jag vid min nybyggda dator och redigerar filmerna. Dessa två bilderna tog jag med min vanliga kamera uppe från en höjd. Västra Jämtland är så otroligt vackert!
 

Denna bilden är däremot fotad från hästhagen, med en hästmule i nacken. Tänk att jag kan se vackra berg, solnedgångar och norrsken tillsammans med sin häst. Jag är så otroligt lycklig!