27 september 2016

Home

Allmänt

Nu såhär nästan två månader senare kan jag äntligen visa lite bilder på mitt nya hem som är relativt klart. Sovrummet som jag gör om till en garderob är inte klart på långa vägar så det rummet får jag visa senare. Men köket och stora rummet har kommit en lång väg och jag trivs väldigt bra här nu.

Jag har min säng i vardagsrummet då det är mitt favoritrum, och har med en bra "träig" grund försökt göra det så mysigt som möjligt. Det är väldigt mörkt så jag har fått sätta upp massa extra smålampor, men det tycker jag bara bidrar till mysfaktorn.
Jag har aldrig haft något bra ställe för mina hattar, så hälften av dem fick hamna på väggen. På hyllan under står en rökelsehållare jag använder flitigt, och där ligger även en av mina flöjter.Temat i min lägenhet är brons, och jag älskar det!En liten totempåle jag köpte i Kanada.Här har vi hallen, och tvättkorgen jag placerat mitt i rummet. Det skulle vara en kattsäng, men katten är överallt förutom just där på.En tavla från en egen bild. Gillar att ha egna bilder på väggarna istället för andras, det blir personligt då.
Min fina skrivbordshörna som blev klar bara för någon vecka sedan. Det var den enda vita väggen i rummet, så hela hörnan fick en egen liten stil. Men jag tycker ändå det passar in relativt bra!Min favoritbild på mig och Puch tagen av min vän Lovis. Tycker den passar perfekt över skrivbordet och den är bara så himla fin.
Sedan har vi soffan och mitt otroligt fula bord som ska bytas ut. Akut-köpte det för 50 kronor precis när jag flyttat in men det ska bytas ut nu. Mattan köpte jag precis och jag är kär. (Ränderna som syns på soffan är dubbelhäftande tejp för att hålla kissens klor borta från den) Sedan har jag alltid massor med frukt framme på "föråldring" som den halv-fruktterianen jag är.
Som ni ser gillar jag djurhudar och pälsimitationer mycket, tycker det skapar en så mysig känsla i hemmet. Men är inte plädarna fejk så är de begagnade, de i soffan har jag haft sedan jag var bebis.
Andra änden av rummet och dörren mot verandan. Den gigantiska kattlådan är insmugen bakom dörren.Badrummet är inte så spektakulärt, men tapeten är i alla fall spännande..
Köket är även det ganska normalt och odramatiskt.
Det är inte i min stil, men ganska fint ändå. Det blev lila av en ren slump vilket kanske inte var så bra med tanke på det gröna golvet, men nu är det så i alla fall!
Ännu en sak från Jasper, de är överallt.
Under bordet på de tjocka stolsdynorna är kattens favoritplats.
Utsikten från alla rummen är i alla fall väldigt fin. Här ser man tyvärr knappt konturerna av fjällen, men de är där bakom. Det är så tyst och fridfullt här, perfekt mellanlandning innan mitt riktiga hem.
Maria Svensson

Verkar helt underbart! Jättefint och mysigt inrett! :D

Svar: Tack så jättemycket! :-D
Emelie Boss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress