8 oktober 2016

Time flies

Allmänt

..Bokstavligen. När dagarna är så lika varann som de är nu är det lätt att tiden bara flyger iväg. Det kan vara både bra och dåligt, bra ifall man längtar efter ledighet men dåligt eftersom det känns som man inte hinner fånga nuet riktigt. Vi jobbar nästan bara praktiskt i skolan och det är många gånger väldigt fysiskt utmanande, speciellt om man håller på med en häst som gungar runt eller en järnbit som bara vägrar lyda, så energin läggs lixom inte på att ha hjärnan igång, snarare armar och benmuskler. Efter skolan åker jag oftast hem och slänger i mig lite mat innan jag åker till min häst, och sedan är jag hemma igen när det är mörkt ute. Då lagar jag mat som jag äter vid datorn där jag antingen ser på film eller youtube-videos. Sedan börjar det om igen. Nu när det blir mörkare snabbare är det också svårt att bryta vardagen med lite vandring, så sådant får jag lägga på helgen. Förra helgen var min familj här som jag inte träffat på månader och de hjälpte mig med diverse "vuxensaker" som att byta vinterdäck, laga lysen och sätta upp garderober jag beställt hem. Just denna helgen tror jag att jag ska ta en roadtrip till kusten i Norge.

Jag går fortfarande i drönardrömmar men det händer nog inte för än i december. Vilket kan vara lite tråkigt eftersom morgnarna här är så otroligt vackra just nu när solskenet möter frosten och dimman. Men jag sparar och hoppas att jag har råd med en snart. Jag hade flugit runt med den varje dag om den hade varit här nu!
 
En bild jag tog för några dagar sedan på en lunchrast. Vissa av bergen är redan snötäckta och jag undrar när det är dags för snön att komma hit.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress