13 oktober 2016

Frost

Allmänt

Nu har hösten tagit slut och vintern precis börjat. Det känns konstigt, för när jag bodde i Göteborg så började löven bli gula nu, men nu har de alla fallit för två veckor sedan och mornarna är kristallvita med all frost och tjock dimma. Det är något som jag har märkt är speciellt med denna sjön - den täcks väldigt ofta med extremt tjock dimma, men inte en vanlig dimmma, snarare moln som hamnat på marken. Bara jag åker någon kilometer bort från sjön så är dagarna klara och soliga, så att ha stallet en bit bort på en höjd skapar spännande kontraster mellan höst och vinter.
Jag hinner inte med så mycket just nu, som skrivet så faller mörkret så snabbt att jag inte hinner vandra på vardagar längre, och jag blir även tröttare och tröttare. Jag funderade över varför det blivit så, men kom sedan på att det kanske berodde på att jag bara levt på snacks i tre dagar och inte ätit någon ordentlig mat. Så kan det gå. Så jag njuter ofta av dagarna från köksfönstret under luncherna, men det är ju inte dåligt heller med den vackra utsikten jag har.
 
 
made by mary

Wow, vad makalöst vackert! Sådär så att jag ryser <3 Underbar header också, så inbjudande och varm för någon som älskar naturen så mkt som jag gör!

Svar: Åh tack så jättemycket, så gullig du är! :-D
Emelie Boss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress