26 november 2015

Öppar upp

Allmänt

Hej, och välkomna till denna nya blogg. Inte för än nu har jag länkat den någonstans även om jag redan lagt in några få inlägg och filmer som jag gjort, så därför känns det inte som om den öppnar för än nu.
Det är pirrigt på ett sätt. Jag har bloggat om hästar under en lång tid och hade ett tag den största "alternativa" hästbloggen i sverige även om det dött ut lite nu, men en blogg om mitt privata liv och tankar har jag inte haft ute i det öppna innan. Bloggen jag har haft har varit helt stängd och fungerat lite mer som en dagbok, bara för mig själv, men den inspirerade mig ändå till att skapa en ny blogg som även är till för andra. Jag är en person som inte skäms för någonting men samtidigt gillar att hålla saker för mig själv, just därför känns det lite konstigt att öppna upp såhär. Men jag vill kunna dela med mig till andra lite av den magin jag hittat i naturen och i mitt inre, och det gör jag genom både skrift, foton och videoklipp. Försöker fånga en känsla och förstora den för att folk ska förstå hur viktig varenda liten grundsten är för världen och hur otroligt det är hur allting samspelar. Det finns ingenting som är magiskt samtidigt som allt är det.
Ni som vill får jättegärna följa med härifrån, men inte ens jag vet vart det kommer att landa. Den som lever får se!
 

21 november 2015

Down east

Allmänt

Ett jättevackert foto jag hittade som jag tog 2013 med våran lilla digitalkamera. Hur det kunde se så bra ut trots den är otroligt, men jag är ändå väldigt taggad på att få hem min första systemkamera inom det närmsta!